Skip to content

Case noi in Suceava

direct de la dezvoltator

 

Proiectul ANSAMBLUL CASE INDIVIDUALE STR. IOAN SLAVICI – BURDUJENI reprezinta o oportunitate pentru clientii care doresc un imobil situat intr-ozonacu acces facil la scoala, gradinita, mijloc de transport in comun, magazine, o zona buna a cartierului Burdujeni, ferita in acelasi timp de aglomeratie si trafic.

Cele 5 imobile sunt realizate cu inchideri din caramida porotherm si izolatie din polistiren expandat cu densitate mare EPS 80, asigurand o eficienta termica sporita.

Preturile caselor pornesc de la 80.000 EUR. Casele pot fi achizitionate si in rate, direct la dezvoltator, cu comision si dobanda 0 %, avans minim 30% si rate pana la 6 ani.

Fiecare casa se va preda finisat complet, la cheie, viitoriilor proprietari ramanandu-le doar mobilarea. Finisajele se pot face in functie de cererea clientului, acesta avand posibilitatea sa-si aleaga dupa gustul sau tot ceea ce tine de finisaje (ex : parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interior).

Deoarece ne alegem cu grija materialele cu care construim, termosistemul care imbraca fatadele caselor va fi realizat din polistiren expandat de 100mm, asigurand confortul termic, iar pentru a spori conditiile acustice, am ales pentru spatiile vitrate tamplaria din PVC cu geam termopan 4Seasons.

Case individuale, unifamiliale

  • Suprafata utila 120 mp
  • Cu terasa de 270 mp
  • 2 locuri de parcare
  • Living, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie
  • Tamplarie PVC Premium Gri Antracit

Ești interesat? Contactează-ne!